Szórakozás

Bochkor Gábor nem tud megbocsátani Stohlnak

Tovább dagad a botrány a színész-műsorvezető önéletrajzi könyvével kapcsolatban.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stohl András sok más hazai híresség mellett Bochkor Gábort is támadja a hamarosan megjelenő könyvében. Az írónő, Szalai Vivien azt mondja, egy hölgy miatt sértődött meg anno a rádiós műsorvezető Bucira. Bochkor azonban egyáltalán nem emlékszik ilyen esetre. Olvasta a róla szóló részeket, de meglepődött rajta, kesze-kuszának tartotta, úgy véli, a színésznek lehet, hogy emlékezetkihagyása volt, és kissé másképpen rakta össze az emlékeket.

“A hölgy vélhetően az akkori barátnőm lehetett, akivel szakítottunk, és valami rémlik, hogy ő akkor panaszkodott a Bucinak, aki meg elmondta nekem, hogy szegény hölgyet mennyire sajnálja. De körülbelül ennyi volt a történet” – árulta el az Aktívnak Bochkor, aki azt állítja, ezek után többször is beszélt Stohllal, és valóban igaz, hogy a rádióban sokszor téma volt Buci ügye, de ezen szerinte kár megsértődni. Ő viszont tudna két durva történetet is mesélni a műsorvezető nőügyeivel kapcsolatban, de úriember lévén nem teszi.

Bochkor az Aktívnak arról is beszélt, neki leginkább az tűnt fel, hogy Stohl karrierje kezdetén nagyon szerény volt, majd a sikerek hatására, néhány év múlva komoly személyiségváltozáson ment keresztül: jól kiosztotta őt is és Fridit is. Akkor „szakított” vele.

“Volt egy médiabuli, ahova Stahl Judittal és Fridivel mentem, Stohl ott állt teljesen magányosan. Később azt mondta, Gábor tudod, én olyan szeretnék lenni, mint ti. (…) Amikor a valóságshow-t elkezdte vezetni, hirtelen olyan magabiztossá vált.(…)Nekem és Fridinek elmagyarázta, hogy felettünk eljárt az idő, és a mai tévézésről mi nem tudunk semmit. Onnantól én szakítottam Stohl Bucival”- emlékezett vissza Bochkor Gábor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik