Szórakozás

Ukrán maffiózóval üzletelt Stohl András

Milliókkal tartozik a színész-műsorvezetőnek egy gengszter?

A jelenleg börtönbüntetését töltő Stohl Andrásról szóló könyv Őszintén címmel ma jelenik meg. A Vasárnapi Ász által közölt részletekből az is kiderül, hogy a színész egy ukrán maffiózónak adott kölcsön ötmillió forintot, amit azóta sem látott viszont.

A színész volt felesége, Éva a válás után gyermekeivel együtt kiköltözött abból az ingatlanból, ahol korábban együtt laktak, ezért a színész azt kiadta. Az egykori ukrán származású albérlőjének még ötmillió forint kölcsönt is adott egy vendéglátó egység működtetéséhez. Csak később derült ki, hogy az illető egy maffiózó.

“Annyit tudtam róla, hogy ukrán-magyar, és hogy nagyon kell félni tőle. Hatalmas, bivalyerős faszi volt. Megegyeztünk az árban, de nem kötöttünk szerződést. Kezet adtunk rá” – mondta. “Aki nálunk kézfogás után megszegi az alkut, az meghal. Mondtam: oké. Kitalálta, hogy vállalkozzunk, nyissunk közösen egy vendéglátó egységet. Adtam neki ötmillió forintot, erről már írtunk papírt is. Azóta sem láttam a pénzemet, és még ugatni se nagyon mertem. Én amúgy vonzódom a sötét oldalhoz. Tudom: a gengszterek szeretnek és elfogadnak” – mesélte Stohl András a könyv írójának, Szalai Viviennek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik