Szórakozás

Durva hírek Liptai Claudiáról: teljesen eltűnt

TV2-es berkekben tudni vélik, hogy Liptai Claudia nagy dobásra készül. Állítólag ez az oka annak is, hogy az utóbbi időben meglehetősen furcsán viselkedik.


Fotó: TV2

Claudia nem beszélget régi kollégáival, sőt, az ismerőseit is törölte az egyik közösségi portálról. Napok óta azt találgatjuk, vajon mi az oka annak, hogy az egykor mindenhol nyüzsgő, az újságok hasábjain rendszeresen szereplő híresség hirtelen eltűnt. De nem csak egyszerűen visszavonult, hanem láthatóan mindent felszámol maga mögött. Mintha menekülne.

A TV2 egyik munkatársa szerint a színésznő csak titkolózik. Neve elhallgatását kérő informátorunk úgy tudja, hogy Claudia nagy dobásra készül, ami elsősorban a magánéletét változtatja meg gyökeresen. Azt, hogy pontosan miről van szó, senki nem tudja, persze tippek vannak. Hallani, hogy a híresség férjhez megy, de azt is, hogy külföldre költözik, hogy új életet kezdhessen. Állítólag már most is vidéken él, eladta budapesti lakását. Mások szerint egy titkos projekten dolgozik, ezért is számolta fel a TV2-es munkáit.

Claudiát ismerve bármi elképzelhető. És bár az utóbbi időben egyáltalán nem beszél magánéletéről, örökre biztosan nem tudja majd eltitkolni az életében történt változásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik