Szórakozás

Liptai Claudiának végleg befellegzett?

Karrierjét adta fel Liptai Claudia a szerelemért. Ma már nem titok, hogy a műsorvezető a TV2 Mokkáját a szerkesztő kedvese miatt hagyta ott.

Egyre valószínűbbnek látszik, hogy eltűnik a tévé képernyőjéről Liptai Claudia. A TV2 legnagyobb sztárja tavasszal önként állt fel a Mokka műsorvezetői székéből: legalábbis ezt állítja. Értesüléseink szerint Claudia mostanában nem is tervezi a visszatérést: persze, hogy az ő óhaján múlik-e a dolog, nem tudjuk.

A hírek szerint a TV2 sikersorozatából, a Jóban Rosszbanból is kiszáll a színésznő. A Zámori Alexát megformáló szőkeség szerepe szerint kómába esik, így egy darabig biztosan nem kell forgatnia.

A  csatorna egyik munkatársa elkottyintotta, szerinte evidens, hogy Liptai Claudia lenne a jövőre induló Megasztár műsorvezetője. A csatorna idén szeptemberben szerette volna műsorra tűzni a tehetségkutatót, ám inkább az ÖsszeEsküvők című valóságshow-t állították csatasorba. Az anyósos reality mindeddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig a sikerén sok múlik: talán a Megasztár, így Liptai Claudia jövője is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik