Szórakozás

Hamarosan az utcára kerül Liptai édesapja?

Nem látogatja édesapját Liptai Claudia, pedig a férfi egyre rosszabb helyzetbe kerül.

A TV2 műsorvezetője és édesapja között régóta tudni, hogy nagyon rossz a viszony. Liptai korábban a Napló kamerái előtt arról beszélt, hogy szörnyű gyerekkora volt, apja borzasztóan bánt vele és édesanyjával. Verte és terrorizálta őket, sőt még az is előfordult, hogy napokra bezárta a szobájába. A férfi akkor tagadta a vádakat, sőt azt mondta, minden fordítva történt.

A családi viszony tavaly télen úgy tűnt, rendeződött. Liptai édesapjának betegsége mintha közelebb hozta volna őket egymáshoz. Az idős bácsi cukorbeteg, amelynek súlyosságát nagyban befolyásolja lelki állapota.

Liptai István, bár szerencsére már jobban van, megtörten arról mesélt a Hír24-nek, nagyon fáj neki, hogy lánya már több mint két hónapja nem keresi, unokáját július végén látta utoljára, még telefonon sem beszélnek, ráadásul Claudia az anyagi támogatását is megvonta tőle. Pedig állítása szerint alig tud megélni a nyugdíjából, ráadásul a sárga csekkek is csak gyűlnek, amelyeket korábban lánya fizetett helyette.

A nyugdíjas férfi azt mondja, képtelen egyedül fenntartani a lakást, amiben él, és kilátástalannak látja az életét, könnyen előfordulhat, hogy hamarosan az utcára kerül. Bízik benne, hogy Liptai előbb-utóbb felveszi vele a kapcsolatot, és végre rendeződik a helyzete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik