Szórakozás

VV-s szereplése tönkretette a magyar sztárt

Minden állandó munkáját elveszítette a ValóVilágos szereplése miatt VV Laci. Bár vannak jól jövedelmező külföldi ajánlatai, ám azokat édesanyja betegsége miatt nem tudja elvállalni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Laci menő vállalkozó és testőr volt mielőtt bevonult a luxusbörtönbe. Már akkor sokan megjósolták, hogy a jogász lehúzhatja a WC-n diplomáját és a múltját, ha befejeződik számára a játék. Bár a károgás sokszor nem jön be, de Laci esetében sajnos beigazolódtak. A villa dokija ValóVilágos szereplése miatt sok munkától elesett Magyarországon.

Mondjuk ki nyíltan, a villa ex-dokijának lába alól kihúzták a talajt. Anyagi helyzete megingott. Ha ingatlanjait nem tudja eladni, nagy bajba kerülhet. Jelenleg még működő étterméből, illetve alkalmi testőri felkérésekből él. Persze valójában csak az nyugtatná meg, ha lenne valami állandó bevételi forrása. Ez egyébként külföldön elérhető lenne számára, hiszen rövid időn belül három különböző országból is kapott jól jövedelmező állásajánlatot. Ezeket azonban nem tudja elvállalni, mert beteg édesanyja mellett akar maradni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik