Szórakozás

Dráma: elveszítette kisbabáját a ValóVilág sztárja

Fetárta testvére drámáját Balogh Endre. VV Fecó öccse még ma is elcsukló hangon beszél arról az időszakról, amikor bátyáék elveszítették első kisbabájukat.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A villa Dumagépe mára mélyen eltemette magában a rettenetes élményt, ez az oka annak, hogy sosem hozza szóba a történteket. Pedig a lelkét ma is emészti első gyermeke elvesztése, amire csakis az jelentett némi gyógyírt, hogy azóta két csemetéje született.

A család elmesélése szerint a villalakó és szerelme megismerkedésük után hamar úgy döntöttek, jöhet a trónörökös. Angéla könnyen teherbe esett, és bár fiatal, egészséges nő volt, mégis megtörtént a baj. A vetélést követően a szerelmeseket padlóra küldte gyermekük elvesztése, hiszen nagyon várták a kicsit.

Rokonai ekkor látták először igazán zokogni Fecót. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tragédiát követően egy év sem telt el, Angéla ismét teherbe eset. Ez a terhessége szerencsére már zökkenőmentesen zajlott és megszületett a kis Fecóka, majd hamarosan kisöccse is. Talán a VV után egy kislány követi a fiúsort?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik