Szórakozás

Betegségéről vallott a ValóVilág sztárjának édesanyja

Rettenetesen félti édesanyját VV Shadi. A fiatal fiú aggodalma érhető, édesanyjának ugyanis többféle betegsége van, nagymamája pedig viszonylag fiatalon hunyt el.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Talán a szokásosnál is erősebb a kötelék Shadi és anyukája között. Az asszony sokáig egyedül nevelte a villalakót, valamint testvérét, ami miatt a család még összetartóbb lett. Shadi egészen kicsi kora óta rettenetesen aggódik édesanyjáért, aki cukorbeteg és komoly vérnyomás problémái is vannak. A fiatal villalakó tisztában van vele, hogy az egészségügyi gondok örökölődnek náluk, ugyanis nagymamája is hasonló problémákkal küzdött. Ráadásul a mama 52 évesen elhunyt, a tragédia hatalmas törést jelentett Shadiék életében.

A villalakó édesanyja meglehetősen racionálisan, és felelősségteljesen gondolkodik betegségéről. Gyerekeit még arra is felkészítette, hogy esetleg fiatalon fog meghalni. Elmondta nekik, mit kell tenni a tragédia esetén, kihez kell fordulniuk, mi lesz az örökségükkel. Shadi pedig minden információt gondosan elraktározott, és megfogadta, hogy ha bármi történik édesanyjával, ő majd gondoskodik öccséről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik