Szórakozás

Kamera előtt szexelt az RTL Klub sztárja

Három napon belül immár második alkalommal szexelt egymással VV Veronika és Cristofel. Ezúttal csak ketten voltak a szobában.


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Úgy tűnik, hogy Alekosz exe és a villa legfiatalabb szívtiprója nagyon egymásra hangolódtak. Szinte nincs olyan nap, hogy ne bújnának együtt ágyba. Bár rettenetesen tagadják, hogy szex is lenne köztük, de hát a nézőket sem ejtették a fejükre. Bár a takaró minden alkalommal rajtuk van, de a vak is láthatja, hogy Cristofel nem estimesét olvas elalvás előtt szerelmének.

Míg első alkalommal a közös hálószobában szerelmeskedett a villa álompárja, addig tegnap a nyugi szobában találtak egymásra. Veronika ugyan korábban lányosan szemérmeskedett, Cristofel azonban nyomban világgá kürtölte, szexelni akar a lánnyal. Ígéretét tettekre is váltotta, és Veronika későbbi arckifejezéséből ítélve nem is akárhogy. A történtek után – tipikus férfiként – a srác nyomban azzal dicsekedett, hogy úgy játszott  szerelme testén, mint egy hangszeren. És ahogy mondta, eddigi életében Veronika jelenti számára a legszuperebb hangszert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik