Szórakozás

Veszélyben van a börtönben lévő Stohl András?

Stohl András könyvével állítólag máris számos embert magára haragított. Nem csoda, ha felmerül a kérdés, kell-e  bosszútól tartania a jelenleg börtönben lévő színésznek?


Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Még csak néhány napja került a boltokba Stohl életrajzi könyve, de máris botrányt kavart. A kötetben több emberre is ráhúzza a vizes lepedőt a híresség. Az eddig megjelent könyvrészletekkel magára haragította Sebestyén Balázst és Bochkor Gábort is. Az ismert televíziósokat nem éppen korrekt, tiszta embereknek állítva be, kiöntve minden keserűségét, vélt vagy valós sérelmét, amit az elmúlt években kollégái okoztak neki. Úgy hírlik, azonban nem csupán a híres kollégák kapnak Stohltól. A színész-műsorvezető kevésbé ismert munkatársait sem kíméli.

Botrányban mellesleg azóta sincs hiány. Az utóbbi napokban még a könyv írójával, Szalai Viviennel is is hírbe hozták Stohlt. Az újságíró azonban cáfolta, hogy intim viszonyt folytatott volna a színésszel.

Ezek után joggal merül fel a kérdés: várható-e, hogy a könyvben megvádolt televíziósok ellentámadásba lendülnek. Mi több a könyv kemény információi egyeseket tettlegességre is sarkallhatnak.

Stohl ügyvédje, Ruttner György azonban nem tart drasztikus visszavágástól. A Hír24-nek elmondta, szerinte nem kell arra számítani, hogy a büntetését letöltő Stohlt valaki verésre készen várja majd a börtönkapunál. Azt viszont nem tartja kizártnak, hogy polgári perek lesznek a könyvben leírtak miatt. Ezekre azonban felkészültek, és természetesen Stohl jogi képviseletét ezekben az esetleges ügyekben is ellátja majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik