Szórakozás

Hat hét után eljegyezte kedvesét az X-Faktor sztárja

Király L. Norbi alig két hónap ismeretség után megkérte barátnője, Niki kezét.

A rekedtes hangú énekes és a fiatal lány augusztusban ismerkedtek meg, egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak egy benzinkúton. Néhány nap múlva megtörtént az első randi, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok. A kaposvári tehetség már korábban is kijelentette, hogy számára Niki a nagy ő, ezért a múlt héten úgy döntött, megkéri a lány kezét, aki egy percig nem gondolkozott, azonnal igent mondott a 22 éves felfedezettnek – számolt be mai számában a Bors.

“Előző este anyukájával meg apukájával ültem a tévé előtt, akkor kérdeztem rá. Azt mondták, hogy szeretnek, bíznak bennem, és nyugodtan kérjem meg őt” – mesélte a lapnak Norbi, akinek nevelőanyja is beleegyezett a frigybe. “Mindenképpen meg akartam már kérni Nikit, mert nagyon szeretem, és vele akarom leélni az életemet” – magyarázta a rocker.

Nikit is teljesen magával ragadta a szerelem, a benzinkúton dolgozó lány már az esküvőről álmodozik. Terveik szerint jövő nyáron fogadnának örök hűséget egymásnak a családok és a barátok előtt, a gyermekáldással azonban még egyelőre várnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik