Szórakozás

Alázzák az X-Faktor fiatal versenyzőjét – nincs helye a műsorban?

Lil C őrületesen jól táncol, óriási bulit csinál a színpadon, de sokak szerint hangban messze alulmarad a többi versenyzőhöz képest.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kelemes Csaba, művésznevén Lil C fiatal kora ellenére tapasztalt előadónak számít: szinte beutazta már az egész világot, jelenleg táncos-koreográfusként dolgozik, de az X-Faktorba különleges énekhangjával jutott be a legjobb 12 énekes közé.

Keresztes Ildikó mentoráltja Nigériában született, de Kaliforniában nőtt fel. Apukája félig amerikai, félig magyar, míg édesanyja nigériai származású. Hét évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy hazaköltöznek Magyarországra. A zene és a ritmus valahogy már Csaba kiskorában a vérébe ivódott. Kétéves kora óta táncol, 15 évesen pedig már komplett koreográfiát csinált. Még csak 19 éves, de már saját tánciskolája van, több mint 100 lelkes tanítvánnyal. Olyan világhírű előadókkal lépett fel korábban, mint Snoop Dogg, Xzibit vagy a román dance előadó, Inna. A sztárjelölt szerint ez lehet majd sikerének egyik titka is.

“Egy barátom biztatott az éneklésre, aki azt mondta, hogy olyan az énekhangom, mint Chris Browné. A táncmozdulataim egyébként mindig maguktól jönnek, mindig a zene ütemét figyelem. Megpróbálok pluszt nyújtani majd a nézőknek azzal, hogy látványos show-elemeket emelek be a produkciókba. Nemcsak állni fogok a színpadon, az éneklés mellett ugyanis az is nagyon fontos számomra, hogy jól nézzen ki, amit csinálok. Kiváló hang és profi tánc együtt, ez az, amit eddig nagyon kevés előadónál láttam, és amivel egyedi lehetek” – árulta el portálunknak Lil C, aki szombat este, a tehetségkutató első élő show-jában Usher, More című dalával lépett színpadra, de nem aratott osztatlan sikert.

Fórumozók szerint Keresztes Ildikó mentoráltja sokkal inkább mozgásával, mintsem énektudásával próbálja eladni magát a nézőknek, és bár azt elismerik, hogy hatalmas show-t képes a színpadra varázsolni, szerintük hangban messze elmarad a többi versenyzőtől. Többen is úgy vélik, hogy a fiatal srácnak inkább a Csillag születikben lenne a helye, nem pedig egy énekes-tehetségkutató műsorban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik