Szórakozás

Az életükért énekeltek az X-Faktor sztárjai

A Rocktenors, ugyan csak egy hajszál híján, de megúszták a könnyes búcsút. Csalódottak, hogy már a első adásban párbajozniuk kellett, de pozitívan tekintenek a jövőbe.

Szombaton immár nagyszabású élő show-val jelentkezett az X-Faktor 2011. Először láthattuk együtt a 12 döntős produkciót. A nézői szavazatok alapján a Rocktenors és Gyurcsík Tibi végzett az utolsó helyen, így nekik kellett a tehetségkutató második szériájában először párbajozniuk. A mentorok 2-2 arányban szavaztak, a nézők döntése alapján pedig eldőlt, hogy Geszti Péter csapata folytathatja a versenyt a jövő héten.

A Rocktenors tagjai csalódottan nyilatkoztak a Hír24-nek a verseny után.

“Nem számítottunk arra, hogy ott fogunk állni a párbajozók között. Nem is tudtuk elképzelni, hogy ki az, akinek ott kellene állnia, de abban biztosak voltunk, hogy nem nekünk. Utána pedig már csak az járt a fejünkben, hogy ha így alakult, akkor a második dalt rakjuk oda, de nagyon, hogy ha már ki kell esnünk, akkor emelt fővel essünk ki ebből a játékból” – mondta Mező Zoltán, a csapat testvérpárjának idősebbik tagja, aki elárulta, óriási erőt adott nekik mentoruk, Geszti Péter támogatása és jó tanácsa a párbajdal előtt.

“Gyerekek, ne törődjetek semmivel, énekeljétel el a dalt, tuti nyerő lesz, ezzel nem eshettek ki” – hangzott az utasítás a mentor szájából, aki másnap leült a versenyzőivel és együtt megnézték a szombati felvételt, hogy kielemezzék, mi lehetett az, ami kevésnek bizonyult a biztos továbbjutáshoz.


“Az életünkért énekeltünk, és azt gondolom, hogy ez át is jött. Ezzel nem lehetett gond” – nyilatkozta portálunknak Táborosi Márk, aki nem ért egyet Malek Miklós kritikájával, miszerint Geszti kiölte volna belőlük a rockot, bár tudja, hogy a nevük kötelezi őket, nem szeretnék, ha beskatulyáznák őket, meg akarják mutatni, hogy a pop műfajában ugyanúgy megállják a helyüket. Jövő hétre ismét egy pörgős, vicces dallal készülnek, mert életfilozófiájuk, hogy “a nevetés gyógyír mindenre”.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik