Szórakozás

Súlyos betegséget kapott a VV-sztár édesapja

Először beszélt tragédiájáról VV Fecó édesapja. Az idős ember évtizedekig zenélt, majd súlyos betegséget kapott, ami miatt munkáját is elveszítette.


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Több mint 30 évig szórakoztatta a vendéglátóhelyek közönségét a ValóVilág játékosának édesapja. Imádta a munkáját és őt is elismerték a szakmájában. Éppen ezért sokkolta, amikor kiderült, abba kell hagynia a vendéglátózást. Az egyik napon ugyanis fulladni kezdett, és bár azt hitte, ez a probléma átmeneti, nem így történt. Egyre rosszabbul lett, ezért orvoshoz fordult.

A vizsgálatok megállapították, hogy hörgőit megtámadta a cigarettafüst, amit több mint három évtizeden keresztül szívott a vendéglátóhelyeken zenélés közben. Mivel már asztmaszerű tüneteket is kimutatott nála a vizsgálat, így azt javasolták neki, válasszon magának más munkát. Az idős embert sokként érte a hír, hiszen a zenélés az élete értelmét jelentette. Egészsége érdekében azonban feladta korábbi munkáját. Ma már csak időnként, egy-egy lakodalomban húzza a talpalávalót, mellette a nyugdíjasok életét éli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik