Szórakozás

Veszélyes társaira a VV sztárja? Már volt balhéja

VV Cristofel egyre agresszívebb. Vajon képes lenne megütni villatársait? Megtudtuk, hogy a 18 éves srác már keveredett összetűzésbe egy szórakozóhelyen. A részletekről mindenki hallgat.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kettős személyiségnek tűnik a ValóVilág legfiatalabb játékosa. A kubai szívtipró egyik percben úgy viselkedik, mint egy ártatlan kisfiú, máskor meg veréssel fenyegeti játékostársait. Barátai persze megpróbálják a legjobb színben feltűntetni Veronika jelenlegi szerelmét, de azt ők sem titkolják, hogy Cristiofelt egy aprósággal is ki lehet hozni a sodrából. És hogy ilyenkor üt-e? Ismerősei szerint kizárt, inkább csak ordítozik. A pszichiáterek azonban azt mondják, az új helyzet sok meglepő dolgot ki tud hozni az emberből, akár a legagresszívebb énjét is.

A villa skalpvadásza pedig határozottan lobbanékony alkatnak tűnik, ezt ismerősei sem tagadják. Egyébként Cristofel valószínűleg tisztában van azzal is, ha üt, akkor azonnal kizárják a játékból, így aztán, amíg csak tudja, biztosan vissza fogja magát. Kérdés persze, hogy elég intelligens-e ahhoz, hogy kontroll alatt tudja tartani magát? Ebben már nem vagyunk annyira biztosak. Szerencsére a VV játékosai állandó felügyelet alatt vannak, így ha valaki esetleg verekedéssel próbálkozik, az illetékesek azonnal be tudnak avatkozni.

Emlékezzünk csak vissza az előző szériára, amikor VV Zsuzsit éppen azért zárták ki, mert megtámadta Olivért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik