Szórakozás

Feladta: balesetet szenvedett a ValóVilág játékosa

vv-feco(2)(1024x768).png (vv fecó, )
vv-feco(2)(1024x768).png (vv fecó, )

Balesetet szenvedett az Aréna elnevezésű játékban VV Fecó. A villalakónak kificamodott a térde, és emiatt fel kellett adnia a játékot.

Szumóban mérték össze az erejüket tegnap a villalakók. A lányok küzdelmét Eszter, a fiúkét Cristofel nyerte. Ők voltak azok, akik végül a védettséget jelentő lila kendőért mérkőzhettek meg egy logikai játékban. A szerencse ezúttal Eszternek kedvezett, így ő már biztosan nem megy párbajozni a jövő héten. Később kiderült, hogy a fiúk összebeszéltek, és mindenki hagyta győzni Cristofelt, hogy ő kerüljön szembe Csabával. Úgy gondolták ugyanis, hogy csak a 18 éves srácnak van esélye Csaba ellen, akit a legtöbben már hazaküldenének a luxusbörtönből.

A szumózás szinte biztosan Fecó számára marad a legemlékezetesebb, ugyanis kisebb balesetet szenvedett. Verekedés közben kificamodott a térde, ami rettenetes fájdalommal járt. Nem csoda, ha feladta a harcot Gergővel szemben. A villa Dumagépe a játék után rá sem bírt állni a lábára. Azt, hogy milyen ellátást kapott, egyelőre nem tudjuk, de természetesen nyomon követjük a sérült Fecó állapotát, és arról tájékoztatjuk a Hír24 olvasóit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik