Szórakozás

Pornóból jut pénzhez az RTL kirúgott sztárja?

Lehet, hogy a VV5 női játékosait a jövőben felnőttfilmekben láthatjuk viszont? Az ismert pornó producer szerint a dekoratív és szép villalakók alkalmasak lehetnek erre a feladatra is.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kovács István, Kovi az ismert felnőttfilm-rendező és producer régóta keresgél olyan celebet, aki szerepelne egyik filmjében. Tudomásunk szerint eddig nem járt sikerrel. A legnagyobb port Zalatnay Cini ügye kavarta fel, akit eredetileg ártatlanul kevertek bele ebbe a históriába, ám később óriási botrány lett az ügyből.

A Hír24 úgy gondolta, segít Kovinak. Figyelmébe ajánlottuk, hogy a VV5 női játékosai igencsak dekoratívak, ráadásul egyáltalán nem tűnnek szégyenlősnek, így akár még felnőttfilmezésre is alkalmasak lennének. Bár Kovi saját állítása szerint nem nézi a műsort, első hallásra nem vetette el az ötletünket. Szerinte ugyanis minden szép és csinos lány alkalmas lehet a pornózásra, azonban a megvalósításhoz már a lányok szándéka, és pozitív hozzáállása is szükséges. Őket egyelőre azonban nem tudjuk megkérdezni, de amint kiesnek a játékból, sort kerítünk a dologra.

Ám addig sem kell Kovinak nélkülöznie az ex-villalakók közelségét, hiszen Alekosszal dolgozhat együtt. Igaz, a VV4 nyertese egyelőre nem szereplőként, hanem rendezőként integrálódott a pornóiparba, de őt ismerve még bármi megtörténhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik