Szórakozás

Stohl: nagyon sokszor megcsaltam a feleségem

A színész-műsorvezető becserkészi, leigázza és magához láncolja a nőket.

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan a boltok polcaira kerül Szalai Vivien Stohl Őszintén című könyve, melyben meglepő dolgokat árul el a színész-műsorvezető pályájáról és magánéletéről. A könyv eddig nyilvánosságra került részletei óriási botrányt kavartak az elmúlt hetekben: Stohl többek között kíméletlen őszinteséggel mondta el véleményét kollégájáról, Sebestyén Balázsról, a rádiós műsorvezetőről, Bochkor Gáborról, de nem rejtette véka alá véleményét egykori szerelméről, a Survivorből megismert Tündéről sem. Arról is beszélt, hogy nagyon fontosak számára a férfibarátságok és különösen kedvelt a melegek körében. A Bors birtokába jutott legújabb részben pedig a párkapcsolatairól írt.

„Mindenevő vagyok. A nők a mai napig meghatározzák az életem. Már kisgyerekként nagyon sikeres voltam, az oviban a csendes pihenő alatt benyúltam a mellettem fekvő kislány bugyijába a takaró alatt, az óvó néni rám nézett – emlékszem a nézésére –, és mosolygott.(…) A hódítás folyamatát élvezem. A játékot szeretem, ahogy közel férkőzőm, becserkészem, leigázom, magamhoz láncolom őket” – mesélte a népszerű műsorvezető.

„Éva (Stohl első felesége – szerk.) nekem nagyon fontos a mai napig. Ezt Ancsi tudja, és semmiféle rossz érzés nincsen benne emiatt. Egy másik családdal, egy másik fantasztikus nővel élek együtt, aki kicsit más, de mégis sok mindenben hasonlít Évára. Akárhogy is, de még mindig nagyon jó visszagondolni arra az időszakra, amikor együtt voltunk. Nagyon szeretett engem. Én meg borzalmakat csináltam vele. Szörnyű. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott. Tizenkét éven át. (…) Amit végigcsinált egy ilyen elmebeteg mellett, mint én, az emberfeletti. Az volt a hiba, hogy hűtlen voltam. Az állandó bizonyítási vágy miatt. Hogy tudok én hódítani, hogy kellek még” – idézi a napilap Buci vallomását a könyvből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik