Szórakozás

Sebestyén Balázs: Stohl hazudik!

A műsorvezető szerint kollégájának pénzre van szüksége, amit hazugságokkal akar megkeresni, ezért állít valótlan dolgokat hamarosan megjelenő könyvében.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szalai Vivien Stohl – őszintén című könyvében Stohl András azt állítja, hogy Sebestyén Balázs csúnyán elbánt vele.

“A tévében sokáig nem volt ellenfelem, nem volt olyan típusú műsorvezető, mint én. (…) Aztán elkezdett a Balázs nagyon kinőni, s ő bizony lényegesen tudatosabb, mint én. (…) A ValóVilágnál nagyon meglepődtem, hogy jelentkezett rá. Mert nem felkérték, hanem ő maga jelentkezett rá. S természetesen bekerült. Nagyon profin csinálta a műsort, s még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem.Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos, a szavazást lezárom, a kezem találkozik jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, hogy amikor a bal heréd találkozik a mappával… Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, hogy te teljesen hülye vagy? Később elgondolkoztam a történteken. Azon, hogy ezt vajon szándékosan csinálta vagy pedig csak véletlenül kicsúszott a hülyeség a száján. Mert ha ez az ember ennyire tudatos, akkor az komolyan ijesztő. Mert akkor az nem azt jelenti, hogy itt ez a hülyegyerek, aki versenyezni akart, hanem akkor az már aljasság” – olvasható Stohl véleménye műsorvezető társáról a könyvben.

A Bors megkereste Sebestyén Balázst, aki azt állítja, semmi nem igaz abból, amit a színész-műsorvezető leírt, és sajnálatosnak tartja, hogy Buci pénzért telekürtöli hazugságokkal a sajtót.

“Engem Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója kért fel a ValóVilág vezetésére, amire én igent mondtam. A műsort később Stohl otthagyta, mert nem akart több képernyős szereplést vállalni az ítéletéig. Azt gondolom, Andrásnak nem engem kellene okolnia, hogy a dolgok így alakultak, arról, hogy ilyen helyzetbe került, csakis ő tehet” – nyilatkozta a napilapnak a népszerű tévés.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szintén azt mondja, valótlan dolgokat állít Stohl a könyvben. A csatorna döntött úgy, hogy szerepelteti Balázst, kifúrás pedig már csak azért sem történt, mert ezt a szíénsszel is megbeszélték, és mindenről egyeztettek vele. Kolosi szerint Stohl és Sebestyén évekig nagyon jól megfért egymás mellett a képernyőn, és tervei szerint ez a továbbiakban is így lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik