Szórakozás

*Stohl: népszerű vagyok a melegek körében

A színész-műsorvezető számára rendkívül fontosak a férfibarátságok, s ezek nem egyoldalú kapcsolatok: sokan álltak mellé, amikor bajba került.


Fotó:MTI / Kollányi Péter

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan a boltok polcaira kerül Szalai Vivien Stohl Őszintén című könyve, melyben meglepő dolgokat árul el a színész-műsorvezető pályájáról és magánéletéről. A könyv eddig nyilvánosságra került részletei óriási botrányt kavartak az elmúlt hetekben: Stohl többek között kíméletlen őszinteséggel mondta el véleményét kollégájáról, Sebestyén Balázsról, a rádiós műsorvezetőről, Bochkor Gáborról, de nem rejtette véka alá véleményét egykori szerelméről, a Survivorből megismert Tündéről sem. A Bors birtokába jutott legújabb részben pedig a férfibarátságokról mesélt.

“Nincs bennem homoszexuális hajlam, általában mégis szeretnek a melegek. Nekik tetsző szépfiú voltam a főiskolán, de senki nem fogta meg a seggemet. Nagyon sok meleg barátom van. Én is nagyon szeretem őket. Ki is állnak értem bármikor. Kiváló társaság az övék, jó vacsorapartnerek, nagyokat lehet velük beszélgetni. Sok meleg kollégám van a színészek és a kiszolgáló személyzet között is. Az soha nem fordult elő, hogy ajánlatot kaptam, de az igen, hogy egy férfi szerelmes lett belém”- idézi a napilap Buci vallomását a könyvből.

A férfibarátság talán fontosabb a szerelemnél is.(…) Alföldi is nagyon jó barátom. A mi barátságunk mindig a munkáról szólt. A legtöbb rendezésében benne voltam. Nehéz vele dolgozni, mert folyton instruál, ha nem csinálod, ordít. Ha ő végre kész van, csak akkor lehet a színészé a terep. Soha nem voltam a lakásán, mégis nagyon szoros a kapcsolatunk. Amikor bajba kerültem, akkor derült ki, mennyire. Ott volt az ügyvédválasztásnál, végig mellettem állt, kimutatta, mennyire fontos vagyok neki. Amit értem tett, az példaértékű. A taxi csomagtartójában csempészett be a színházba, amikor őrület volt. Soha nem fogom tudni meghálálni mindezt” – meséli Stohl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik