Szórakozás

Szex a ValóVilágban: egymásnak esett a két villalakó

Hétfő hajnalban megtörtént a VV 5. szériájának első szexuális együttléte. Veronika és Cristofel a takaró alatt talált egymásra.


RTL Klub / sajtóklub.tv

Bár vasárnap még nagyon haragudott Veronika Cristofelre, úgy tűnik, valami miatt hamar elpárolgott a mérge. Alekosz exe az éjszaka leple alatt környékezte meg a villa skalpvadászát, egészen pontosan bebújt az ágyába. A képek tanúsága szerint a fiatalok szavak nélkül is értették egymást, ugyanis egy perc sem kellett ahhoz, hogy a fekete lányról lekerüljön a fehérneműje.

Bár próbáltak diszkrétek maradni, vagyis a takaró alatt csinálni, amit csináltak, de a paplan rendszeresen lecsúszott róluk. Éppen ezért teljességgel egyértelmű volt, hogy a két villalakó nem csak kártyázott az alkalmi sátor alatt. Kérdés, hogy Veronika azért adta be végül a derekát Cristofelnek, hogy mindketten bent maradhassanak a játékban, vagy valóban elragadta a hév? Mint korábban láthattuk, a hasonló taktika Alekosz műsorában bejött neki, hiszen ő nyerte meg a játékot. Vajon ez elég lesz számára a VV-ben is? Meglátjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik