Szórakozás

Megcsalta párját az RTL Klub sztárja

VV Fecó százszor megbánta már, hogy megcsalta gyermekei anyját. Hűségét bizonyítani ment a luxusbörtönbe, és úgy tűnik, taktikája bevált.


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Fecó még a szüleit is meglepi villabeli viselkedésével. Édesapja nem érti, mitől lett az utóbbi időben ennyire érzékeny a fia. Otthon sosem látták sírni, ezért nem tudják hová tenni a sok pityergést. Lehet, hogy ez is csak színjáték, a bűnbocsánatért esedező taktika része? Ki tudja, ám Angélának talán éppen ez jött be. A megcsalt asszony ugyanis úgy döntött, szemet huny Fecó csalárdsága felett. Pedig amikor kiderült a férfi félrelépése, Angélánál nem volt bocsánat…

A villalakó édesapja már korábban is sokkal megértőbb volt fiával, szerinte Fecó is csak férfiból van, aki időnként kitekinget a családi fészekből. Igaz, ez nála sosem volt szokás. Lényeg a lényeg, a család nem haragszik a villalakóra, és most már Angéla sem, aki új esélyt ad majd gyermekei apjának. Fecó ezt persze még nem tudja, így biztosan megpróbálja a továbbiakban is a legjobb formáját hozni, hogy magához édesgesse megcsalt asszonyát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik