Szórakozás

Hajdú Péter bekebelezi a TV2-t?

Elképzelhető, hogy Hajdú cége gyártja jövőre a Jóban Rosszban sorozatot is. A műsorvezető a Hír24 kérdésére elmondta, van-e igazságalapjuk a pletykáknak.


Fotó: TV2

Egyre nagyobb teret kap a TV2-nél Hajdú Péter. A Frizbi arca nem csupán műsorvezetőként, de producerként is nagy szeletet vágott a csatorna tortájából: az ő cége volt a producere a Szépségkirálynő című műsornak, és a nevéhez köthető az ÖsszeEsküvők is. Az anyósos valóságshow a nézettségi adatok szerint minden országban jól teljesített, ám nálunk mindeddig nem sikerült „megvernie” az RTL Klub ugyanebben a műsorsávban leadott Fókuszát, nem beszélve a ValóVilágról. Noha a nézettségi adatok szerint az ÖsszeEsküvők a várthoz képest valóban nem robbant be, ám Hajdú Péter mégsem elégedetlen az eredménnyel. Azt állítja, előbb utóbb beérik a realitybe fektetett munka gyümölcse. És úgy tűnik, a csatornája is töretlenül bízik Hajdú szakértelmében…

Felröppent a hír, hogy költségracionalizálási szempontok miatt egy másik, külső cég gyártja ezentúl a Jóban Rosszbant, ám Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója a napokban éppen arról beszélt az Origonak, hogy mivel 2012-től nem számíthatnak a Pro7Sat1 tulajdonában lévő Interaktívra, lehet, hogy belső gyártásba kerül a napi sorozat.

Ezzel egy időben arról is pletykálnak, hogy a Jóban Rosszbant a jövő évtől Hajdú Péter cége gyártja majd, ám ezzel kapcsolatban a TV2 sajtóosztályától nem kaptunk megerősítést. A csatorna a változást – ha lesz ilyen – a hivatalos úton közleményben jelenti majd be, addig azonban – értelemszerűen – se pro, se kontra nem nyilatkoznak.

Azt azonban nem lehet nem észrevenni, hogy a Frizbi műsorvezetője egyre több feladatot lát el a csatornánál, Simon Zsolt szerint azonban ennek semmi köze Hajdú Péter személyéhez, a tévés az optimális ajánlatai miatt kapta meg az említett munkákat.

A Hír24 Hajdú Pétert is megkereste. A műsorvezető-producer kijelentette, alaptalan pletyka, hogy az ő cége gyártaná a jövő évtől a Jóban Rosszbant. “Még a sorozat kiszervezéséről sem született döntés a csatornánál. Ha úgy lesz, akkor pedig először is tendert írnak ki a műsorra. Hogy a pályázók között leszek-e, egyáltalán nem biztos, bár vélhetően igen, mert sikeresek a műsoraim” – vélekedik Mr. Frizbi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik