Szórakozás

Celebekkel erősít a TV2 valóságshow-ja

Óriási felhajtás keretében mutatják be a ma esti Frizbiben azt a két hírességet, akik a műsort követően költöznek be az ÖsszeEsküvők rezidenciájába.

Az már sejthető volt, hogy az ÖsszeEsküvők villájában előbb vagy utóbb ismert emberek is tiszteletüket teszik. Azonban eddig csak találgatások voltak arról, pontosan ki és mikor lépi át a rezidencia kapuját. A ma esti Frizbiben azonban végleg lehull a lepel, így kiderül, hogy Karda Bea és Fásy Ádám lehet az a két szerencsés, aki a játék részese lehet.

Az izgalmak fokozása érdekében a forgatáson az utolsó pillanatig két, piros masnival diszített meglepetésdoboz fedte el az ÖsszeEsküvők két új szereplőjét. Kardának és Fásynak Hajdú Péter vezényszavára kellett felfednie kilétét, s áttörnie a papírvékony csomagolást a doboz tetején. A mutatvány azonban nem sikerült maradéktalanul.

Míg Fásy Ádám hatalmas erővel tört elő a dobozból, addig a szőke ciklon – bár átszakította a fedelet – kétségbeesetten kereste a papírmaséból való menekülési útvonalat. A szituációból végül a Frizbi műsorvezetője mentette ki az énekesnőt, aki elementáris erővel tépte szét a tűzpiros papírbörtönt. Ezt követően a beköltözők bőröndjének tartalma is nagyító alá került, mely szintén számos meglepetést tartogatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik