Szórakozás

Brad Pitt őrjöng, a világ a magyarokon nevet

A színész több milliót veszíthet, ha csúszik a forgatás; a külföldi lapok a magyar hatóságokat gúnyolják.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn a terrorelhárítók lefoglalták a hazánkban forgató Brad Pitt kellékfegyvereit. A világhírű színész állítólag őrjöngött a magyar Terrorelhárító Központ akciója miatt, ugyanis a forgatás már így is csúszik, és a tervezettnél többet is költöttek, így nem engedhetnek meg maguknak további időkiesést – értesült a Bors egy jól értesült informátortól.

Kedd reggelre már az egész világsajtó azzal foglalkozott, hogy a terrorelhárítók a vizsgálatok után azt állapították meg: a nyolcvanöt lőfegyver nagy része egy perc alatt visszaalakítható éles lőfegyverré, így a World War Z stábját akár fegyvercsempészettel vagy terrorcselekmény előkészületével is vádolhatták volna – írja a napilap. A legnagyobb külföldi internetes portálok címlapjukon gúnyolják a magyar hatóságokat, amiért kommandósokat küldtek az ártatlan filmesekre és túlzó akciójukkal szégyent hoztak országuk hírnevére.

Később ugyanis kiderült, hogy a fegyvereket a brit törvényeknek megfelelően alakították át, ennek ellenére Pitt és stábja csak akkor kaphatja vissza azokat, ha a magyar jogszabályoknak megfelelő átalakításokat végrehajtják. Tehát a fegyverek kizárólag csak vaktöltény kilövésére lesznek alkalmasak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik