Szórakozás

Hazugságok Joliék magyarországi látogatásával kapcsolatban?

A biztosként eladott hírekkel ellentétben semmi bizonyíték nincs arra, hogy az egyik Jolie-Pitt gyerek kórházi kezelésre szorult volna.

Ma reggel több helyen is azt lehetett olvasni, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie egyik csemetéjét a budapesti Szent János Kórházba szállították. Arról viszont nincs információ, hogy melyik gyerekről van szó, és mi lehetett a baja. Főként azért, mert senki nem látta az állítólagos kis beteget. A szemtanúk ugyanis csak az egyik, a család szolgálatában lévő mikrobuszt látták a kórház előtt parkolni, ki és beszállni viszont egy lelket sem.


Fotó: Northfoto

Vagyis a sofőr akár magánügyben is járhatott arra, vagy a főnökök megbízásából beugorhatott valamilyen vitaminért, vagy valamilyen más kórházból beszerezhető dologért. Elképzelhetetlen ugyanis, hogy a Jolie-Pitt páros egészségügyi vészhelyzet esetén a János Kórházat választaná, miközben bármelyik magánklinika szolgáltatásait igénybe vehetnék, vagy csak magukhoz rendelhetnének egy orvosi csapatot a legnagyobb titokban. Lehet, hogy az egész sztori kamu volt?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik