Szórakozás

Kiborult és zokogott az RTL Klub sztárja

VV Kinga kiborult. A szőkeség nem bírja elviselni Attila terrorizálását. A fiú vélhetően azért szemétkedik a lánnyal, mert nem kaphatja meg.


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

A villa Összeférhetetlen lakója kezdetektől fogva Kingára pályázik. Eleinte kedvesen udvarolt neki, majd egyre erőszakosabban nyomult rá. Nem csoda, ha a lánynál betelt a pohár. Ráadásul Attila az utóbbi időben rendszeresen bosszút áll Kingán, ha a lány nem azt teszi, ami a fiúnak tetszik. A szerelmes pasinál pedig az végképp kiverte a biztosítékot, hogy választottja egyre közelebb kerül Csabához, akit ő kifejezetten gyűlöl.

Tegnap este Kinga végképp kibukott Attila miatt és elsírta magát, ezúttal Fecó vállán. Azt is bevallotta, hogy vonzódik a villa helyes pasijához, Csabához, aki egészen más, mint az elviselhetetlen Attila. A szőkeség azt is megjósolta, hogy az Összeférhetetlen fiú hamarosan kiesik a játékból, mert lassan mindenki megutálja erőszakos, elviselhetetlen természete miatt. Eközben Attila arról vallott a kamerák előtt, hogy teljesen oda van a szőke bombázóért, akit azonban rendszeresen aláz. Viselkedését állítólag rettenetesen szégyelli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik