Szórakozás

Leleplezték a titkát: elképesztő gazdagságban él az RTL sztárja

Nem csupán pletyka, tényleg gazdag a ValóVilág összeférhetetlen figurája. Attila azonban nem szórja a pénzt, éppen ezért sikerült jelentős vagyonra szert tennie.

Egyik alkalommal Attila a műsorban maga beszélt arról, hogy rengeteg pénze van. A mézesmadzagot akkor Kinga orra előtt húzta el, mégpedig azért, mert azt terjesztették róla, hogy a pénzes férfiakra bukik. A lány szülei egyébként ezt cáfolják, és láthatóan a szőkeséget sem hatotta meg a fiú vallomása. Ráadásul ezt követően elterjedt a pletyka, miszerint a luxusbörtön összeférhetetlen figurája csak kamuzott a vagyonát illetően.

Ez azonban nem igaz. Egyik ismerőse a Hír24-nek leleplezte a rejtélyes fiatalember titkát. Állítása szerint villa összeférhetetlene tényleg tehetős ember. Barátja védelmében azt is hozzátette, sokakkal ellentétben a fiú nem simliskedéssel jutott pénzhez, valóban megdolgozott azért, amije van. Ráadásul nem él pazarló életmódot, általában megfogja a pénzt. Ez még akkor is így van, ha szerelmes, egy csinos pofika miatt nem nyílik ki soha automatikusan Attila pénztárcája.

Informátorunk úgy gondolja, hogy akár évekbe is telhetne, míg a furcsa fiú költene egy lányra, nagyon biztos lábon kell ahhoz állni egy kapcsolatnak, hogy abban Attila a gáláns oldalát mutassa meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik