Szórakozás

Botrányba fulladt a ValóVilág adása

Ilyen összenépi kiborulást még nemigen láttak a VV5 villa falai. Minden egy ártatlan játékkal kezdődött.

Tahónak, parasztnak, féregnek nevezték egymást kamerák előtt tegnap a ValóVilág lakói. Káromkodás persze eddig is volt már a luxusbörtönben, de az, ahogyan most a játékosok egymásnak estek, az mindenkinél kiverte a biztosítékot. A lányok zokogtak, többen az összeomlás szélére kerültek.


RTL Klub / sajtóklub.tv

Minden azzal kezdődött, hogy a lányoknak hastáncolniuk kell. Már az öltözködés sem ment zökkenőmentesen. Kingának egyáltalán nem tetszett a jelmeze, és kijelentette, nem vesz részt a játékban. Sírás közben azt üvöltözte, hogy kövérnek érzi magát, és nem szexisnek. Ígéretét végül be is tartotta, és amíg a többiek szexisen vonaglottak a fiúk előtt, ő az ágyában zokogott.

De nem csak a szőke bombázó fogott padlót. Annamarit Cristofel döngölte a földbe azzal, hogy lepontozta a táncát. A furcsa lány úgy érezte, a fiú bosszúból szólta le. Ezek után a két villalakó csúnyán összeugrott, nyomdafestéket nem tűrő sértések röpködtek a levegőben. Végül Annamari zokogásban tört ki, és bosszút esküdött. Kijelentette, hogy Veronikát bántja majd, mert Cristofelnek az fáj a legjobban. Ezt végül meg is tette, amiből újabb botrány kerekedett.


RTL Klub / sajtóklub.tv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik