Szórakozás

Féltik barátai az X-Faktor énekesét

Lil C, azaz Kelemen Csaba eddig elvarázsolta a mentorokat, könnyen lehet azonban, hogy végül túlzott önbizalma lesz a veszte.

Csaba fiatal kora ellenére már sok mindent látott, tapasztalt előadónak számít: szinte már beutazta a világot, jelenleg táncos-koreográfusként dolgozik, de az X-Faktorba különleges énekhangjával jutott be a legjobb 24 énekes közé.

Ismerősei attól tartanak, hogy a sokat tapasztalt és kellő önbizalommal rendelkező fiú egy idő után elkényelmesedik majd, és a szorgosabb versenytársak túlnőnek rajta. Lil C természetesen ezzel teljesen tisztában van, az Új Ász megkeresésére lelkesen mesélte, hogy mit ért el eddig az életben.

„Nigériában születtem, de Kaliforniában nőttem fel. Mivel apukám félig amerikai, félig magyar, a munkája ide szólította, ezért hét éve az egész családunk Magyarországon él. A zene és a ritmus valahogy bennem él. Kétéves korom óta táncolok, és 15 éves koromban már komplett koreográfiát csináltam” – árulta el Csaba.

Lil C számára mindig is Michael Jackson volt a példakép, de egyszer aztán valami megváltozott: „Még háttértáncos voltam, de egy próba alkalmával az egyik srác felfigyelt a hangomra is. Elkezdtem komolyabban foglalkozni az énekléssel. Persze a zene mellett a tánc is örök szerelem maradt, éppen ezért egy tánciskolát is üzemeltetek. De az biztos, hogy ha bekerülök az élő show-ba csak az X-Faktorra fogok koncentrálni” – nyugtatott meg mindenkit a tehetség.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik