Light

Az X-Faktor zsűritagja beszólt a tévésnek

A lenge öltözetű hölgyek gyakran és teljesen jogosan szóvá teszik, ha nem az arcukba nézve társalgunk velük.

A belevaló csajok persze azonnal jelzik a véleményük szerint tahó viselkedést. Ugyanez történt a minap Conan O’Brien televíziós műsorában, ahol Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls első számú énekesnője utasította rendre a show-mant.

A popsztár élő adásban elhangzott figyelmeztetése után hosszú másodpercekig tartó, kínos közjáték következett: a házigazdát valószínűleg váratlanul érte vendége őszintesége és nem számított az amerikai tehetségkutató ítészei között Cheryl Cole-t váltó hölgy benyögésére arról, hogy ne bámulja a kebleit, miközben hozzá beszél.

Mire számíthatott, hogy éppen úgysem őt mutatja a kamera? Mindenesetre égett, mint a rongy, majd állandó partnerével, Andy Richterrel profi komédiásként kissé túljátszott poénnal és az unalomig ismert férfidumával vágta ki magát szorult helyzetéből, miszerint Nicole mit várt, miután ilyen dögösen néz ki?

Az egyébként hosszú évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő műsorvezető mentségére legyen mondva, hogy stábjával nem mismásolták el a dolgot és egyúttal kiváló marketinges vénáról téve tanúbizonyságot felpakolták a történteket a híresség hivatalos YouTube-csatornájára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik