Szórakozás

Összejött az X-Faktor első szerelmespárja?

csobot adél és nagy szilárd (csobot adél, nagy szilárd, x-faktor, )
csobot adél és nagy szilárd (csobot adél, nagy szilárd, x-faktor, )

Baricz Gergő és Kováts Vera egymás karjaiban ünnepelték, hogy bejutottak a legjobb 24 közé, de tagadják, hogy mély érzelmek alakultak volna ki közöttük.

Látványos ölelésben forrt össze az X-Faktor legutóbbi fordulójában a két énekes: a 16 éves dunakeszi lány, amint meglátta a továbbjutók szobájába belépő Gergőt, a nyakába ugrott és hosszan csimpaszkodtak egymásba, nagyon úgy tűnt, több van köztük, mint szimpla barátság – számolt be mai számában Bors.

Vera a napilapnak elárulta, csupán barátok a fiúval, a tábor alatt szoros kapcsolat alakult ki közöttük. Gergő és szintén a tehetségkutatón induló barátja, Bagossy Norbi voltak ugyanis azok, akik poénjaikkal segítettek átvészelni neki a verseny okozta stresszes órákat. A fiatal tehetég azt mondja, ha Norbi is tovább jutott volna a következő fordulóba, valószínűleg az ő nyakába is beugrott volna.

Gergő sem titkolja, hogy szimpatizál Verával, de tagadja, hogy mély érzelmek alakultak volna ki közöttük.

“A táborban rendkívül nagy nyomás volt rajtunk, hiszen a jövőnk múlt a produkcióinkon. Eközben nagyon sokan megkedveltük egymást, főleg azokkal alakult ki igazán jó kapcsolat, akikkel egy csapatban voltunk. Így szerintem nincs abban meglepő, hogy Verával szimpatikusak lettünk egymásnak” – nyilatkozta a 24 éves énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik