Szórakozás

Nincs több esélye az X-Faktor énekesének?

Tavaly Janicsák Veca átváltozása nyűgözte le a mentorokat, idén Kocsis Tibor csillaga vibrál fényesebben.

Kocsis Tibor először a Csillag Születikben tűnt fel, de az a műsor nem hozta meg neki az áttörést. Akkor nem ő volt a legjobb. Négy évvel később úgy döntött, nem adja fel, jelentkezett ismét, az X-Faktorba, sőt, szinte azonnal sikerült meggyőznie a mentorokat arról, hogy ott a helye a legjobb 24 énekes között.

A 30 éves tehetség a Fél Kettő adásában elárulta, elsősorban Janicsák Veca volt az, aki a leginkább motiválta, az énekesnő későbbi sikerét látva úgy gondolta, akár neki is sikerülhet ugyanolyan nagyívű karriert befutni, és végre a hőn áhított a siker és népszerűség az ő számára is megadatik.

„A legnehezebb pillanat az volt, amikor először megmutattam magam a mentoroknak. Hatalmas nagy izgalom és drukk volt bennem, hogy most vagy soha. Most itt állok, megkaptam ezt a lehetőséget, már nem szabad elszúrni” – mondta bizakodva Tibor, aki egyébként az elmúlt években rendszeresen feltűnt az RTL Klub képernyőjén: a lottórsorsolások bizottsági elnökeként ő az, aki hétről hétre mindig, mindent rendben talál.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik