Szórakozás

Stohl 50 doboz cigivel ballag be a hűvösre

Az alsóneműn, papucson, szabadidőruhán, tisztálkodási eszközökön kívül a színész visz még be magával a börtönbe ötven doboz cigarettát is.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stohl András ma bevonul és megkezdi büntetése letöltését, miután másodfokon 10 hónap letöltendőt kapott ittas állapotban elkövetett, súlyos testi sérülést okozó közlekedési baleset miatt.

A színész-műsorvezető ügyvédje, dr. Ruttner György a Borsnak elárulta, Stohl feszült, de emelt fővel megy be a büntetés-végrehajtási intézetbe. Nem visz be sok mindent magával: az alsóneműn, papucson, szabadidőruhán, tisztálkodási eszközökön kívül még ötven doboz cigarettát, ezt ugyanis megengedik a szabályok.

Egyik utolsó, volt kolléganőjének, Barabás Évának adott interjújában Stohl azt mondta, nem tudja még, hogy pontosan mi vár majd rá a rácsok mögött, nem tudja, mi lesz a napirend, hány emberrel lesz egy cellában és mekkora lesz ez a cella. Csak azt tudja, hogy alkalmazkodni fog mindenhez – mesélte a Fókusz műsorvezetője a lapnak. A legfontosabb dolga azonban az volt, hogy 81 éves édesanyját megnyugtassa: vigyáz majd magára, amíg ül, mert az idős asszony nagyon nehezen viselné, ha bármi történne vele.

Információk szerint Stohl dönthet arról, hogy dohányzó vagy nem dohányzó zárkát szeretne, és már az első napon kézhez kell kapnia a jogairól, kötelezettségeiről, valamint a házirendről szóló tájékoztatókat. Egy friss kép is készül a sztárról, majd pedig egyedi azonosító számot kap. Az első héten eldőlhet az is, mit dolgozhat, mit tanulhat vagy éppen melyik csoportba kerül majd. Étkezésre ezentúl napi legalább háromszor húsz perce lesz, a takarodó és az ébresztő között pedig minimum nyolc órának kell eltelnie.

Stohlt utolsó szabad estéjén fóti szomszédai búcsúztatták. A Hír24-nek sikerült lencsevégre kapnia a színésznek rendezett “utcabált”, az exkluzív képekért kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik