Szórakozás

Lesifotók Stohl utolsó éjszakájáról

Fóti szomszédai búcsúztatták Stohl Andrást. A ma reggel börtönbe vonuló színész kellemes hangulatban töltötte utolsó szabad estéjét.

Kora esti megérkezésünkkor tökéletes nyugalom fogadott bennünket a Stohl-rezidencia környékén. Úgy tűnt, a ház üres, így felsejlett bennünk a kétely, a színész talán már korábban elbúcsúzott az otthoniaktól, és Budapesten tölti a börtönbe vonulása előtti, utolsó éjszakáját. Stohl végül este hat után adott életjelet: Ancsikával, valamint közös gyermekükkel, Franciskával az oldalán, a fóti dombok felé véve az irányt, kutyasétáltatásra indult. Az egyik környékbeli a Hír24-nek elárulta, Stohlék előszeretettel járják a természetet, kedvenc időtöltésük a közelben legelő tehenek szótlan csodálása.

Stohlék, a családi idillt követően az egyik szomszéd házához sétáltak. A lakók – gyaníthatóan egy hirtelen ötlettől vezérelve – asztalokat cipeltek az utcafrontra, ahová aztán egyre több környékbeli szállingózott. Hét óra tájékára már kisebb tömeg csatlakozott az “utcabálhoz”, rohamosan fogyott az alkohol, és csattantak a kihagyhatatlan börtönpoénok. Stohl ugyan fájlalta, hogy a másnap éjszakát már a rácsok mögött kell töltenie, igyekezett derűsnek mutatkozni. A Hír24 időközben az egyik jelenlévőtől megtudta, a színész nagylányaitól a délután folyamán búcsúzott el.

Stohl egyébként ma reggel vonul be a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Nagy Ignác utcai gyűjtőjébe, ahonnan információink szerint a Tökölre szállítják majd. A nap folyamán a Hír24 többször is beszámol a Stohl-ügy fejleményeiről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik