Szórakozás

Stohl titkolja, mikor vonul be

Egy napilap szerint a színész- október 5-én vonul be letölteni tíz hónapos börtönbüntetését. A nyilvánosságra került információt Stohl nem kívánta megerősíteni.

„Megvan a pontos időpont: október ötödikén vonul be Stohl a börtönbe” – pénteken ezekkel az információkkal jelent meg a Bors című napilap. Ezek alapján Stohl András alig két hét múlva elkezdi tíz hónapos börtönbüntetését. A hírek váratlanul érték Stohl András ügyvédjét.

„Tőlünk ilyen információ nem szivárgott ki, és nem is fog, ha ezzel kapcsolatban hír kiszivárog, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem fogjuk. Nem reagálunk erre” – mondta Ruttner György ügyvéd.

Stohl Andrással a Fókusz csütörtökön még egészen más ügyben kezdett forgatni. Mivel jogosítványát öt évre betiltották, féltve őrzött motorját a Nemzeti Színház tövében felajánlotta a Főnix Mentőrobogós Szolgálatnak. Ekkor csak szűkszavúan beszélt bevonulásáról.

“Nem mondom meg, mert nem akarom, hogy ott legyetek. De október elején” – mondta Stohl.

Ami biztos, hogy a színésznek a rácsok mögött hozzá kell majd szoknia a minden napos motozáshoz, csak alakzatban mozoghat többi, elítélt társával és vezényszavakkal kap parancsokat.

“Ő ugyanúgy fogja méltósággal letölteni a büntetését, mint bármely más, magyar elítélt, onnan nem fog kijárni előadásokra, ebből nem lesz cirkusz” – hangsúlyozta Ruttner.

Bár Stohl kérhetett volna 3 hónapos halasztást, mégsem élt vele. Úgy gondolta, jobb előbb túlesni rajta, ezért minél előbb bevonul. Leghamarább tehát február végén vagy március elején helyezhetik majd szabadlábra.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik