Szórakozás

Nagyon elszállt magától a ValóVilág macsója

VV Cristofelnek meggyőződése, amellett, hogy "ő a legjobb pasi" a villában, a legokosabbnak és a legtaktikusabbnak is magát tartja.

Megdöbbentő volt, amikor Cristofel meggyónta bűneit a VV alkalmi kápolnájában. Bevallotta, rendszeresen szellent, kisdolgát a zuhany alatt végzi el, és hülyeségeket beszél. Némi önkritikát gyakorolva azt is kijelentette: ő egy igazi gyökér. Ezzel szemben kis idő múlva már halálos nyugalommal dicsérte magát.

Bandit behívta a nyugi szobába, ahol beavatta élete legnagyobb titkába: ”Én egy okos srác vagyok, csak tettetem a hülyét. Csak játszom a degeneráltat, nem vagyok naiv. Ezt senkinek ne mond el” – kérte a szűz fiútól, aki persze megígérte, hallgat a macsó vallomásáról.

Cristofel később Dyával randizott, ahol szintén csak magával volt elfoglalva. A lánynak dicsérnie kellett a fiú testét, haját, szemét, miközben ő szinte egy szót sem ejtett a fekete bombázó erényeiről. Igaz, annyit kijelentett, Dya a legjobb nő, ő pedig a legjobb pasi a villában – nem csoda, hogy egymásra találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik