Szórakozás

Titkos szerelme van VV Anikónak

A villaszépség szexuális élete állítólag olyan fordulatot vett, amilyenre már régóta vágyik. Ezen kívül még hekkezni is elvitte új lovagja.

Titkos szerelme van a negyedik ValóVilág fekete szépségének, Nádai Anikónak – írja az Új Ász. “Új még ez a szerelem, nem szeretnék címlapra kerülni vele, mert ha egy hét múlva szétmegyünk, akkor semmi értelme nem volt beszélni róla. Annyit elárulhatok, hogy az illető két évvel idősebb nálam, kedves, figyelmes, szeretem és boldog vagyok vele. Sokat vagyunk együtt, főleg nála, de még nem költöztünk össze. Ha úgy alakul, hogy hosszú távú lesz, akkor mindenképpen szeretném vállalni” – nyilatkozta Anikó, akinek minden oka megvan a boldogságra, hiszen a kellemes, közös programok mellett az intim együttlétek is jól alakulnak.

“Filmezünk, moziba járunk, de a múltkor például hekkezni vitt a Római-partra. Az ágyban is nagyon jó vele, minden eddiginél jobb, teljesen összhangban vagyunk! Úgy érzem, arra is képes lennék, amire a korábbi kapcsolataimban nem” – célzott arra a villában tett kijelentésére, miszerint még soha nem sikerült átélnie az orgazmust.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik