Szórakozás

Kiborult és hisztizett az RTL Klub sztárja

Az összeomlás határára került VV Dya, amikor a többiek közölték vele, Csaba mellett ő az, akit haza küldenének a luxusbörtönből. A fekete bombázó kiborult és elsírta magát a kamerák előtt.

Próbaszavazást tartottak tegnap a ValóVilágban. A nézők ugyan csütörtökön döntik el végleg, ki az a két emberke, aki számára véget ér a játék, de a villalakók próbából már tegnap elmondhatták, szerintük kik a legszürkébbek, kikkel nem szeretnének együtt élni. A legtöbb jelet az utolsóként beköltöző szépfiú, Csaba kapta, aki saját bevallása szerint számított erre a végeredményre.

Dya azonban teljesen kibukott, amikor megtudta, hogy a többség unalmasnak tartja és szeretné, ha kiköltözne. A szépség azt mondta, szerinte ő túl normális ehhez a játékhoz, ezért utálják a többiek. Hozzátette: azért nem változik meg a következő néhány napban, hogy a nézők végül ne őt szavazzák ki. Bár Dyát láthatóan megviselték a történtek, de azért némi hiszti is vegyült a viselkedésébe. A legfőbb problémája az volt, hogy megkülönböztető jelként viselnie kell egy piros pólót, amit az ágyához vágott, amikor megkapta. Kérdés, hogy a csinos leányzó vajon nem fordítja-e ezzel a viselkedéssel még inkább maga ellen a nézőket? Az is érdekes lehet, hogyan viseli majd, ha végül valóban neki kell csütörtökön távoznia? Vajon végleg összeomlik? Hamarosan ez is kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik