Szórakozás

Érdekből flörtölget a Villa két taktikusa

Barátaik szerint az Annamária és Péter között kialakult románc csak a játék része, a VV5 két legrafináltabb játékosa egymást próbálja átverni.

A ValóVilág 5 bénító tekintetű Annamárája már nemsokkal Péter beköltözése után elárulta, hogy nagyon nagy hatással van rá a valóságshow-hős veterán, állítása szerint volt kedvesére emlékezteti, akit a mai napig nem tudott kiheverni. Szombati privát randijukon már-már szerelmet vallott a férfinak, és bár Péter nem viszonozta egyértelműen a lány érzéseit, bókok százával halmozta el a Fecó által csak “Halálként” emlegetett reality-hőst.

A játékosok barátai ezzel szemben azt állítják, hogy Annamária és Péter is csupán taktikából próbálja elcsavarni a másik fejét, sőt, még csak nem is zsánerei egymásnak.

Ismerőse szerint Péter elsősorban a dekoratív lányokra bukik. Hosszú távon az is fontos nála, hogy a barátnőjének legyen sütnivalója, de a röpke kalandoknál nem igényli feltétlenül az ilyesmit. Legfeljebb jó barátság alakulhat ki közte és Annamária közt – mondta a jó barát a Bors című napilapnak.

A lány barátnője is úgy véli, hogy Annamari elsősorban taktikából játssza a szerelmest Péternek. Bár azt elismeri, lehet valami alapja a dolognak, de ezer százalék, hogy nincs annyira elájulva tőle, mint amennyire mutatja. Nem a típusa Péter, mindig is magasabb és fiatalabb pasijai voltak. Nyilván szüksége van a villában egy védelmezőre, amit Péter megtestesíthet – nyilakozta a lapnak Gyöngyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik