Szórakozás

Erotika a ValóVilág kamerái előtt

Erotika és szerelmi vallomás is volt tegnap este a ValóVilágban. Annamari bevallotta Péternek, hogy beleszeretett, Cristofel pedig egy viccnek induló szituáció után komolyan rányomult Veronikára.

A játék részeként Péter a furcsa lánnyal randizhatott. Annamari nem tétovázott, beismerte a srácnak, nagyon is bejön neki és időnként azért kerüli, mert különben nem tudná visszafogni magát. A taktikus villalakót láthatóan meglepte a vallomás és bár elismerte, hogy imádja Annamarit, sőt többre tartja a villában lévő lányoknál, de egyértelműen semmi jóval nem bíztatta. Persze a mézesmadzagot azért elhúzta a szerelmes lány előtt és kijelentette, majd meglátja, hogyan változnak az érzelmei. Lehet, hogy Péter csúnya játékot űz a furcsa lánnyal?

Veronika is játszadozni akart, amikor kitalálta, megvicceli Cristofelt. Flörtölni kezdett a kubai macsóval, aki teljesen bevette, hogy Alekosz exe akar tőle valamit. Mindenkinek eldicsekedett vele, hogy rányomult a Virslis lányra, akinek ő nagyon is bejön. De nem csak beszélt a nem túl okos fiatalember, hanem cselekedett is. Simogatta, csókolgatta Veronikát, sőt a randi matracot is elkérte, hogy együtt tölthessék az éjszakát. Szegény lány eközben azon gondolkodott, hogyan tudná megállítani a fiút, aki teljesen begerjedt. Azt, hogy végül volt-e intim kapcsolat a fiatalok között, egyelőre nem tudjuk, de nyilván az érintettek hamarosan ezt is elárulják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik