Szórakozás

Meddig bírja szex nélkül a VV5 álompárja?

VV Seherezádé sokáig nem akarta elismerni, hogy közte és Gergő között kialakulóban van valami, de ahogy fogyott a pezsgő, a gátlások is felszabadultak.

A csütörtök reggelüket egy átmozgató tornával kezdték a Villalakók, amit Cristofel tartott. Petinek és Attilának ez nagyon nem tetszett, sokáig puffogtak, de végül beletörődtek a nézők döntésébe és nekikezdtek a testedzésnek. A torna után Attila összekapott Csabával, és kirakta a Helyes pasi cuccait a nappaliba. Melinda se tétlenkedett és összeszólalkozott Cristofellel, amit végül Attila egy gonosz beszólással zárt le.



Az elmúlt napokban a Villában kialakult egy a klikk, egy „belső mag” azokból, akik az első napokban kerültek be a Villába. Ebbe a csapatba tartozik Gergő, Fecó, Attila, Kinga és Veronika. Pétert azonban zavarta, hogy kiszorult ebből a csapatból, és létrehozott magának egy másikat. Elsőként Bandit és Cristofelt kérte fel csapattagnak, végül pedig Dyát.

Miután a villalakók megtudták, hogy jövő héten a 14-ből 2 embernek meg kell válnia a játéktól és persze a többiektől, azt a feladatot kapták, hogy mindenkinek meg kell nevezni azt a személyt, akivel eltöltene egy intim búcsúestet, azaz egy randit. Elsőként Seherezádénak és Gergőnek adatott meg a lehetőség, hogy eltöltsenek egymással néhány meghitt órát, és a fiatalok alaposan kihasználták ezt az alkalmat. A konyhában Melinda és Vera közben azon vitatkozott, vajon meddig bírja majd szex nélkül az “álompár”. Az Amazon szerint Seherezádé csak kelleti magát Gergőnek, és maximum egy csókig menne el, az Érzékeny lelkű azonban meg van győződve arról, hogy az Alfahím és a szilikoncsoda előbb-utóbb összegyűri majd a lepedőt.



Egy új bútordarab került a Villába, a D-Matrac. Ezt a viszonylag egyszerűnek mondható fekvőalkalmatosságot meglehetősen bonyolult használati útmutatóval, egy matrachasználati szabálykönyvvel kapták meg a Villalakók. A mindenre kiterjedő szabályzat meghatározza például azt is, hogy miként, mikor és milyen célra lehet igénybe venni a D-Matracot, majd a használat után ki kell kitölteni az Átvételi Naplót.
Csütörtökön volt a D-Day, a D-Matrac premierje. Hogy a Villalakók megismerkedjenek az új bútordarabbal, azt a feladatot kapták: döntsék el, melyik fiú- és lánytársuk avassa fel a matracot. A választás Kingára és Attilára esett.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik