Szórakozás

VV Seherezádé exe egy másik villalakóról fantáziál

Botrányos szakítása után az olasz csődör Claudiónak, a luxusbörtön Plázacicájára, Dyára fáj a foga.

“Atya ég! Hogy nem láttam én ezt a képet korábban? Ez a lány egyszerűen észvesztő. Nem állítom, hogy jobb, mint Vivien (VV Seherezádé – szerk.), de a castingon egyébként még ő is rácsodálkozott Dya szépségére” – írta Facebook oldalán Dya fotóját látva a Villa Szenvedélyes nőjének volt barátja, aki az utóbbi napokban a bulvármédia legújabb celebje lett valóságshow-hős exének és viharos szakításuknak köszönhetően.

Claudio pár héttel ezelőtt még mosolyogva pózolt Seherezádé mellett a lány bemutatkozó kisfilmjében, majd amint a szőke bombázó bekerült a Villába és közelebbről is megismerkedett lakótársával, Gergővel, a Rómában élő olasz amorózó lejárató kampányba kezdett, és szinte minden lehetséges fórumon elmondta, hogy vérig sértődött Seherezádé viselkedésén, amiért egy egész ország előtt megalázta. A történet ott vált bonyolulttá és már-már értelmezhetetlenné, amikor a “megcsalt” kedves arról beszélt, hogy Seherezádé tulajdonképpen csak felhasználható őt, hogy bejusson a ValóVilág 5-be, formás idomai és felturbóztatott keblei mellett ugyanisjól jött neki a szűzies, “a párom az első és egyben utolsó férfi az életemben”szerep, egyébként meg már hónapokkal ezelőtt szakítottak.

Claudio mindenesetre azóta is minden napra szolgál valami hírmorzsával: Facebook adatlapján rendszeresen oszt meg különböző képeket Seherezádéról, sőt még egy külön oldalt is létrehozott, ahol porig alázza a lányt. Legutóbb még egy Fókusz-anyagot is megért, ahogy a villalakó cuccait bőröndbe pakolta és egyenesen Magyarországra küldte, jelezve ezzel, hogy kapcsolatuknak örökre vége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik