Szórakozás

Megrázó részletek “VV Halál” múltjából

Annamari legféltettebb titkairól mesélt nővére. Elárulta, hogy a lány 16 évesen életet adott egy gyönyörű kislánynak.

Aki beköltözése óta próbálja megfejteni a Villa fura lányának személyiségét, az nincs könnyű helyzetben. Annamari láthatóan zárkózott, érzékeny és nagyon sérülékeny lány, aki múltjának súlyos nehezékeitől talán épp a ValóVilágban szeretne megszabadulni. A luxusbörtön lakói közül egyelőre még senkit sem fogadott annyira bizalmába, hogy beavassa élete legszörnyűbb titkába, a Fókusz azonban meglátogatta a lakótársának, Fecónak köszönhetően csak “Halálként” emlegetett lány nővérét, aki mindent elmesélt Annamari múltjáról.

A villalakó 14 évesen, saját kérésére gyermekotthonba költözött. Ott találta meg szerelmét, és az ő kapcsolatuk gyümölcse lett egy kislány, akit 16 évesen még nem tarthatott meg, örökbe adták a kisbabát. Nővére szerint a leányanyaság egyik következménye lehet, hogy Annamari szüleivel sem ápol szoros viszonyt. Gyermekét csak addig láthatta, amíg az ideiglenes elhelyezés tartott. Az örökbefogadó szülőknél azonban már nem nézhette meg kislányát.

A Villában viszont gyakran visszaköszön a múlt. Annamari több ízben is mesélt egy régi szerelméről, akiben nagyon hitt és aki becsapta őt. A fura lány Péterrel ápol szorosabb viszonyt a ValóVilágban, állítása szerint pont gyermeke apjára emlékezteti a fiú.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik