Szórakozás

Szexszel mentenék meg magukat a Villalakók

A VV5 játékosai mindenképpen el akarják kerülni, hogy csütörtökön távozniuk kelljen, ezért megfogadták, hogy szexelni fognak azért, hogy bent tartsák őket a nézők.

Nem csillapodnak az indulatok a ValóVilág Villájában. Ezúttal Annamari húzta ki a gyufát az Érzékeny lelkű Veránál.A Fura lány a szemébe mondta, hogy nem szimpatikus neki Vera és hogy szerinte csak kitalálta a versikéit, amikkel „megfogta” a lakókat beköltözése után. Igazi veszekedés alakult ki kettejük között, Vera nem hagyta magát, végül Annamari fel is adta a támadásait.



A Villalakók új feladatot kaptak: saját elképzeléseik szerint kellett szexi naptárképeket fotózni. Egyesek síruhában képzelték el az erotikus képet, Cristofel úgy vélte, mindent tud a szexiségről, a nézésen át a jó testig és a meztelenkedésre való hajlamig minden megvan benne. Nem mellesleg meg akarta nyalni partnere, Dya mellét. És nyomott egy-két fekvőt is, tuti, ami tuti. Cristofel arról is meg van győződve, hogy sokkal szexisebb, mint Dya.

Fecó nem akarta a férfiasságát hangsúlyozni, Seherezádé mellett ő inkább nőnek öltözött, bikinifelsőt, magas sarkút húzott, és kirúzsozta a száját. A Szűz Bandi a nyuszilánynak öltözött Veronikával alkotott egy párt. Bandi nagyon élvezte Veronika közelségét, mert még sosem volt olyan, hogy a feje két női mell közé került volna. De végre megtörtént.



Szerda este a lakók megtudták, hogy egy hét múlva két játékosnak mennie kell, a helyükre pedig két új érkezik. Kinga rögtön terveket eszelt ki, Seherezádé megfogadva Lilu tanácsát, elhatározta, hogy mindig részeg lesz. Cristofel megnyugtatta Csabát, szerinte a Helyes pasi biztonságban van, Kinga viszont épp őt szemelte ki lehetséges áldozatnak és a békés természetű Dyát. Bizonyos lakók megfogadták, hogy szexelni fognak azért, hogy bent tartsák őket a nézők. Péter csapatot akar szervezni maga köré, mert egy összetartó ötös már kialakult Attilából, Kingából, Veronikából, Gergőből és Fecóból.



Az igazmondó varázsszőnyeg sok mindent kihozott a Villalakókból. Gergő elmondta, hogy szerinte Dya és Bandi és Csaba a legesélyesebb arra, hogy kiessen egy hét múlva. Seherezádé Bandit és Csabát sajnálná legkevésbé, de Cristofel sincs a kedvencek között. Vera szerint a Villa két szarkeverője Péter és Annamari. A leggyengébbnek Annamarit és Veronikát tartja. A Fura lány nem tudta túltenni magát a kijelentésen és folyamatosan próbált belekötni Verába, de az Érzékeny lelkű lány nem vette fel a kesztyűt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik