Szórakozás

Csaknem összeverekedtek az ÖsszeEsküvők szívtiprói

Csoki és Ricsi ezúttal komolyan összebalhézott, a helyzet majdnem a tettlegességig fajult, az eset után Ircsi fia a kertben sírt.

Az ÖsszeEsküvők két férjjelöltje közötti feszültség napok óta egyre csak sűrűsödik. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy a két fiú csütörtökön csaknem egymásnak esett, de társuk, a fodrász Marián közbelépésének köszönhetően végül nem tört ki verekedés a Rezidencián.

Csoki és Ricsi nem titkolják, képtelenek elviselni egymást. Lagzi Lajcsi exmenyasszonyának fia szerint Csokival lehetetlen együtt élni: nem takarít, trehány és az izmos testén kívül semmi mást nem tud felmutatni. Édesanyjának, Évának nemrég arról beszélt, legszívesebben nekimenne a tuskó valósághow-hősnek, és mindent el kell követniük annak érdekében, hogy anyjával együtt kiutálják a Rezidenciáról.

Évának ez egyébként em esne nehezére, hiszen a fiúk közötti gyűlölet már az anyósjelöltekre is átragadt: a mamák között egyébként sem nagy népszerűségnek örvendő Ircsi pár nappal ezelőtt sírva borult fia nyakába, megtörten panaszolta hogy, teljesen kikészítették a társai és haza akar menni. Csokinak azonban még esze ágában sincs elhagyni a Rezidenciát, inkább adott néhány tanácsot zokogó mamájának, hogy mely arajelöltekre koncentráljon leginkább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik