Szórakozás

“NDK-s úszónő” a Villa új lakója

13. villalakóként, VV Anikó fekete hajú alteregójával, a tengermély érzésű Verával bővült a luxusbörtön.

Alig van már kiadó hely a Villában. Hétfő este került sor a ValóVilág 5 utolsó előtti beszavazójára. Ezúttal az Érzékenylelkűek mérkőztek meg egymással az RTL Klub stúdiójában: a romantikusan törékeny Roberta, a mimózalelkű Juditka, és a tengermély érzésű Vera.

A lányok kategóriájukhoz hűen végigsírták bemutatkozó kisfilmjüket, volt, aki az öccse, volt, ki anyukája féléves hiánya miatt itatta az egereket, a kivétel ezalól talán Juditka volt, aki amazonokat is megszégyenítő bátorsággal osztotta ellenfeleit kortesbeszédében: a 23 éves Robertát bőgőmasinának, míg az egykori nagy Ő-re, VV Anikóra kisértetiesen hasonlító Verát, NDK-s úszónőnek nevezte.

A nézők azonban nem engedtek a törtető lány nyomásának, és az újabb szerelmi szálra éhezve, a végtelenül romantikus Verának szavaztak bizalmat, aki beköltözése előtt elárulta, képzeletben már odaadta az egyik sármos villalakónak a kulcsot a szívéhez, így már csak azon a bizonyos illetőn múlik, hogy kinyitja-e.



Vera, 27 éves és semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes férfit azonban még nem talált. Legnehezebb volt unokaöccsét, Eduárdot otthon hagynia.

Az utolsó beszavazó versenyzői a Helyes pasik lesznek.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik