Szórakozás

Az RTL maga szervezte be ördögi villalakóját

VV Péter castingolt korábban a TV2-nek, dolgozott a Viasat3 Éden Hotel és Aranypart című műsoraiban és rutinos valóságshow-hősnek számít.

Az RTL Klubnál soha nem csináltak titkot abból, hogy bizony egy-egy nagyobb show-műsoruk esetében direkt castingot is folytatnak, hiszen a cél, a minél színesebb egyéniségek felkutatása, akik majd hosszú hónapokra a képernyők elé szögezik a nézőt. Valószínűleg így találtak rá a mostani szériában a VV Gombi barátságával büszkélkedő Cristofelre és a “régi motoros” realitysztárra, VV Péterre is. (A VV4 sem volt mentes az ismerős arcoktól: gondoljunk csak VV Olivérre, aki a Viva TV-n volt műsorvezető egy ideig.)

A szociálpedagógus Péter rengeteg tévés tapasztalattal rendelkezik: részt vett az RTL-en futó Survivor című műsorban, ahonnan végül állítólagos vesegörcse miatt távozni kényszerült, majd a valóságshow után szerepelt a 12 részes játékfilm-realityben is, a Bajkeverőkben, ezt követően pedig hosszú éveken át a megfelelő szereplőket és karaktereket kereste a kereskedelmi csatornák műsoraiba. Dolgozott a TV2 castingosztályán, a Viasat3-on futó Éden Hotel második szériájához is állítólag ő szervezte be az embereket, csakúgy, mint korábban a balatoni Jersey show, az Aranypart esetében.

Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív producere a Bors című napilapnak elmondta, természetesen tisztában voltak a villalakó tévés múltjával, de nem emiatt hívták el a műsorba, hanem elsősorban azért, mert tapasztalt valóságshow-hősnek számít, aki számára már egyáltalán nem ismeretlen a kukkolóshow-k kőkemény világa.

“Nyilvánvalóan tudtunk arról, hogy Péter korábban különböző televíziós produkcióknál dolgozott, de mi nem emiatt hívtuk el a műsorba, hanem mert korábban már szerepelt két valóságshow-ban. Érdekesnek találta a televíziós világot, valószínű, ezért is csapódott különböző szerekesztőségekbe. Múltja nem befolyásolja a valóvilágos szereplését, aki látta a Survivorban, az tisztában van vele, hogy ott kőkeményen játszott. Taktikusnak tartják a villalakók, majd meglátjuk, így lesz-e” – nyilatkozta a lapnak Rubin Kristóf.

VV Péterről egyébként még annyit érdemes tudni, hogy korábban elesett emberekkel kereskedett: 500 forintért vásárolta meg a lelküket a kocsmákban, valamint nem veti meg a kábítószereket sem: “Két nap után jöttem rá, hogy VV Péter honnan ismerős, 10 éve találkoztam vele Caracasban, a magyar ház bárjában “dolgozott” egy haverjával. A munka nagyjából úgy volt: reggel kokó, napközben cuba libre, este fű” – idézi a Velvet egy bizonyos Kosnya nevű felhasználó bejegyzését a világhálón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik