Szórakozás

Lehullt a lepel a VV5 játékosairól

A Villalakókegy játék keretén belül kérdezhették meg egymástól azt, amit még nem mertek szemtől szemben feltenni.

A Villalányok szombat éjjel nem tudtak aludni, így Veronika és Kinga kitalálta, hogy kilakkozza az alvó Attila lábkörmét. Az áldozat azonban felébredt a csínytevés közben és rögtön visszavágott. Attila a takaró alatt kibújt az alsónadrágjából, maga köré tekerte az ágyneműt és így üldözte a csínytevő lányokat. Azután sem adta fel a revansot, hogy a lányok elaludtak. Álmukból ijesztette fel őket, akik azonnal sikítani kezdtek és kiszaladtak a hálóból. Az Összeférhetetlen elégedetten zárta le a harcot.



A Villalakók egy játék keretén belül kérdezhették meg egymástól azt, amit még nem mertek szemtől szemben feltenni. Kiderült, hogy Seherezádé riválisának tartja Melindát, hogy Fecó fél Pétertől, hogy Gergő Fecót tartja a legerősebb játékosnak és hogy Melinda szerint Attila áll tőle a legtávolabb. Veronika úgy véli, Attila a legérdekesebb személy a Villában, Kinga pedig arról vallott, hogy nem Attila az esete, de jólesik neki, hogy foglalkozik vele, és nem zárkózik el teljesen attól, hogy kialakuljon közöttük valami. Attila sem kerülhette ki a kérdést: mit akar Kingától. Az Összeférhetetlen sejtelmesen csupán annyit mondott, hogy nem tudja, de szeretné kideríteni.



A malac szombati érkezésekor mindenki másképp reagált. Veronika nem örült, ellenben Dya elsírta magát, mert annyira szereti az állatokat. Veronika abszurdnak tartja, hogy disznóhús-készítés közben érkezik egy „házi malac” és félti húsimádó természetét is. Attól is retteg, hogy túlságosan is megszereti és vele fogja megosztani a legbelsőbb titkait.

Zizi felvigyázójának Annamarit választották a villalakók. Csakhogy Attila szintén imádja az állatokat, jobban, mint az embereket, ezért bement Zizihez és megsimogatta, Annamari azonban rászólt, hogy nem simogatni, hanem vakargatni kell. Ez az esemény „anyázós vitát” indított el kettejük között, a téma nagyságához képest hihetetlen méretűt. Péter Attila mellett állt és maga is hitetlenkedett a Fura lány reakcióján.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik