Szórakozás

Nyoma veszett az X-Faktor felfedezettjének

Tóth Gabit az RTL Klub munkatársai sem találják: telefonja süket, az e-mailekre nem válaszol.

A székesfehérvári pultoslány egy sör után adta be a jelentkezését az X-Faktorba és saját bevallása szerint a jó zene olyat hoz ki belőle, amire még ő maga sincs felkészülve. Erről szombati bemutatkozása után a mentorok is meggyőződhettek, amikor felcsendültek a Hungária-sláger első taktusai. Gabi megőrült a színpadon, a mentorok pedig felpattantak székükből és végigtáncolták a “Meghalok, hogy ha rám nézel című” dalt. „Áruld el, hogy mit szedsz, mert ez kell nekünk” – viccelődött Geszti, majd Keresztes Ildikó hozzáfűzte: „Az első, ami eszembe jutott, hogy ez kész hülye. Ami abszolút piros pont a szakmában.” Gabi mindenkit lenyűgözött és bezsebelte az összes mentor igenjét.



A Bors című napilap is kíváncsi lett az energiabombaként berobbanó fiatal lányra, de miután sehol nem bukkantak a nyomára, az RTL Klubhoz fordultak segítségért. Legnagyobb meglepetésre azonban a csatorna munkatársai sem találják Gabit: telefonja süket, az e-mailekre nem válaszol, egyszerűen felszívódott.

Hermann Péter, az X-Faktor kreatív producere a napilapnak elárulta, soha nem fordult még elő egy ilyen nagyszabású produkciónál, hogy nem érnek el egy szereplőt. “Bízunk benne, hogy hamarosan előkerül” – tette hozzá szűkszavúan a producer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik